Eren'in KüçükLük AnıLarı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Eren'in KüçükLük AnıLarı

Mesaj  CeMReJé qüLen Bir Cuma Eyl. 05, 2008 9:57 am

Bir kere kardesimle dondurma almaya gitmistik kardesim konusurken dondurmasi yere
düstü ben onun dondurmasinin düstügünü görünce kahkahaya boguldum bi anda oda gülmeye
basladi neden güldügünü sordum oda yere düsen 2. dondurma yani benim dondurmami gösterdi
bende altta kalmayip saçini çektim oda bana karsilik verdi benim dondurmamin düsmesinde çok ama çok utandım.(Başka anıya geçtik) Kardeşimle, benden iki yaş küçük kız kardeşim var, annemler evde yokken evdeki birçok eşyayı kül tablası olsun, abajur olsun bir sürü eşyayı; bir tane böyle kapalı barandamız vardı hepsini oraya taşırdık... ve hepsinin üstüne bir fiyat koyardık... annemler eve geldiğinde onlara satmaya çalışırdık... böyle saçma sapan oyunlar oynardık kardeşimle. Evdeki eşyaları annemlere satıyorduk tekrardan.

Alıntı !

CeMReJé qüLen
moderatör

Kullanıcı profilini gör

Geri: Eren'in KüçükLük AnıLarı

Mesaj  CnS{eRgL} Bir Cuma Eyl. 05, 2008 11:14 am

Kardeşimle, benden iki yaş küçük kız kardeşim var, annemler evde yokken evdeki birçok eşyayı kül tablası olsun, abajur olsun bir sürü eşyayı; bir tane böyle kapalı barandamız vardı hepsini oraya taşırdık... ve hepsinin üstüne bir fiyat koyardık... annemler eve geldiğinde onlara satmaya çalışırdık... böyle saçma sapan oyunlar oynardık kardeşimle. Evdeki eşyaları annemlere satıyorduk tekrardan.

iyi fikirmiş Very Happy

>>gülçin ergül sevenler fun club<<

CnS{eRgL}
Admin

Kullanıcı profilini gör http://grup-hepsi-fun.yetkinforum.com

Geri: Eren'in KüçükLük AnıLarı

Mesaj  CeMReJé qüLen Bir Cuma Eyl. 05, 2008 11:25 am

EğLenceLiymiş (=

CeMReJé qüLen
moderatör

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön